Ditt privatliv på Norway-Times

Teknologidrevet nettstedene utvikler seg raskt – mye raskere enn de fleste brukeres kunnskap om hva som skjer bak kulissene.

Selvfølgelig samler hvert nettsted hele tiden informasjon om hvordan sidene blir brukt. På et grunnleggende nivå registrerer webservere all aktivitet i loggfiler, mens statistiske analyseprogrammer samler aggregert informasjon for å hjelpe utgivere å forstå hvordan nettstedene blir brukt. Og når du registrerer deg hos nettsteder, din e-postadresse og annen informasjon du kan levere, er lagret trygt av bestemte grunner, for eksempel å sende deg nyhetsbrev.

Ulike brukere vil ha ulike nivåer av samhandling med Norway-Times.

Du kan ganske enkelt bla gjennom innholdet vårt – les våre artikler, les gjennom våre gallerier, søk etter jobber og så videre – uten å gi oss noen informasjon om deg selv. Du kan registrere din e-postadresse slik at du kan motta våre redaktørers ukentlige nyhetsrapporter, informasjon om nye jobber og andre oppdateringer og tilbud. Eller du kan gjøre begge de ovennevnte og bidra til innholdet på nettstedet ved å kommentere artikler eller delta i diskusjonsforum.

Uansett hvilket av disse gjelder for din bruk av Norway-Times, bør du gjøre deg kjent med informasjonen nedenfor og våre bruksvilkår.

Registreringsskjema og personopplysninger
Ved å fylle ut og sende inn registreringsskjemaet på dette nettstedet, vil du kunne få tilgang til diskusjonsforumet med muligheten til å kommentere, og du vil kunne kommentere visse artikler. Avhengig av registreringsinnstillingene, godtar du at vi kan sende deg en ukentlig e-post, sporadiske ‘breaking news’ varsler og utvalgte e-post kampanjer fra våre kunder. Vi vil også sende deg noen ganger oppdateringer om tjenesten og informasjonen om din registrering.

Ved å registrere, vil du gi Norway-Times visse data. Norway-Times samler og bruker to typer data om brukere av sine nettsteder: (1) Personlige data – (navn og e-postadresser osv.) Der det er mulig å identifisere et individ fra denne informasjonen; og (2) Aggregated Data – er all annen informasjon som bare gjelder generisk statistikk som trafikkflyt og demografi.

Personlig informasjon
Norway-Times vil kun samle inn, bruke og overføre Personopplysninger om deg hvis du har samtykket i denne samlingen, bruk og overføring, med mindre Norway-Times mener at slik handling er nødvendig for å (a) overholde juridiske krav (b) beskytte og forsvare dets rettigheter eller eiendom (c) håndheve denne brukeravtalen eller (d) handle for å beskytte interessene til brukerne eller andre.

Du gir ditt samtykke på følgende måte:

Ved å fylle ut og sende inn registreringsskjemaet samtykker du automatisk til Norway-Times:

samle inn informasjonen som er på registreringsskjemaet, og informasjon om bevegelsene dine rundt og bruk av dette nettstedet og andre Norway-Times eide eller administrerte nettsteder, for de formål som er beskrevet nedenfor.
kontakt deg med relevant materiale, for eksempel om din bruk eller potensiell bruk av dette nettstedet.
overføring av dine personlige data til andre Norway-Times-selskaper (datterselskaper eller tilknyttede selskaper) og til de norske tider-selskapene som kontakter deg med annet relevant materiale, for eksempel om din bruk eller potensielle bruk av dette nettstedet eller andre norge-tider eller administrerte nettsteder.
overføring av dine personlige data til Norway-Times site franchise partner hvis dette nettstedet er et som Norway-Times publiserer og administrerer for en tredjeparts franchisepartner (for eksempel en klubb eller organisasjon), og til den franchisepartneren som kontakter deg med annet relevant materiale.
overføring av dine personlige data til alle dataprosessorer som Norway-Times har utnevnt til å fungere som agent for noen av de ovennevnte aktivitetene. Dataene vil alltid være under kontroll og retning av Norway-Times.
overføring av dine personlige data til ethvert land der en server tilhørende Norway-Times er lokalisert med det formål å gi deg nettsteder og tjenester i Norway-Times-nettverket og for å utføre ovennevnte aktiviteter.
Du kan når som helst melde deg av noen av disse tjenestene ved å sende e-post til Norway-Times på support@Norway-Times.com

Samlede data
Andre ikke-personlige opplysninger vil bli innsamlet og brukt av Norway Times og kan overføres til tredjepart. Enhver statistisk eller demografisk informasjon vil ikke inneholde personlige opplysninger som du kunne identifisere. I tillegg til ikke-personlig informasjon som er oppgitt på Registreringsskjemaet, samles informasjon automatisk om trafikk rundt området. Dette brukes også bare i samlet form, og ingen individuell registrert bruker vil bli identifisert.

kjeks
Nettstedsfunksjonsk cookies
Norway-Times bruker “cookies” for å avgjøre om en bruker er logget inn eller ikke, og fra tid til annen, for å sikre at en del informasjon bare vises til brukerne et bestemt antall ganger. En informasjonskapsel er et lite stykke informasjon sendt fra nettsteder du besøker (inkludert Norway-Times) til datamaskinen din for å identifisere.